Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen

Wetteri Oy aloittaa Ford jälleenmyynti- ja huoltotoiminnot Ylivieskassa

12.8.2020

VANTAA 12.8.2020 - Oy Ford Ab ja Wetteri Oy ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen koskien Ylivieskan talousalueen Ford henkilö- ja hyötyajoneuvojen myyntiä sekä huoltopalveluita. Toiminta käynnistyy Wetterin Ylivieskan toimipisteessä 1.9.2020. Samalla Rinta-Joupin Autoliikkeen Ford-liiketoiminta paikkakunnalla lakkaa.


Wetteri Oy on toiminut pitkään valtuutettuna Ford henkilö- ja hyötyajoneuvojen myynti- ja huoltoliikkeenä Pohjois-Suomessa. Nyt laajentuvan Ford-liiketoiminnan myötä Wetteri edustaa Ford myynti- ja huoltopalveluita jatkossa viidellä paikkakunnalla: Kajaanissa, Kemissä, Oulussa, Rovaniemellä ja Ylivieskassa. Näiden lisäksi Wetteri huoltaa Ford henkilö- ja hyötyajoneuvoja Kuusamossa.


”Olemme iloisia, että saamme laajennettua Ford-liiketoiminnan kaikkiin toimipisteisiimme. Ford on meille tärkeä strateginen kumppani. Jo valmiiksi laajan ja monipuolisen malliston laajentuessa hybridi- ja sähköautoihin kertoo merkin panostuksesta tulevaisuuteen ja näin voimme tarjota kaikille asiakasryhmillemme entistä monipuolisemman valikoiman,” toteaa Aarne Simula, toimitusjohtaja, Wetteri Oy.

Arvostamme Wetterin sitoutumista Ford-liiketoimintaan ja pitkäjänteistä toimintaa merkin parissa sekä toivotamme Wetterille menestystä myös Ylivieskan alueella. Olemme vakuuttuneita, että alueen Ford-asiakkaamme saavat nauttia jatkossakin erinomaisesta palvelusta niin automyynnissä kuin huollossakin,” Hannu Pärssinen, toimitusjohtaja, Oy Ford Ab.


Lisätietoja:

Wetteri Oy
Aarne Simula, toimitusjohtaja
0400 689 613
[email protected]

Oy Ford Ab
Hannu Pärssinen, toimitusjohtaja
040 502 2655
[email protected]


Ota yhteyttä Varaa koeajo Katso avajaistarjoukset


Uutiset

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Wetteri Oy

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Wetteri OyArviot