Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen

Arctic Drilling Company uudisti autokalustonsa Rovaniemellä

29.8.2019

Kairausalalla toimiva ADC vastasi haastaviin työolosuhteisiin hankkimalla Rovaniemen Wetteriltä seitsemän uutta Ford Ranger -avolava-autoa.

Kaivosalalle etsintäkairauksia tekevä Arctic Drilling Company sekä Rovaniemen Wetteri löivät heinäkuussa kättä päälle suuremman luokan autokaupoista, joissa Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Chilessä toimiva yritys hankki kerralla käyttöönsä seitsemän Ford Ranger -avolava-autoa. Kauppojen myötä ADC on hankkinut Wetteriltä kahden vuoden sisällä yhteensä kuusitoista Ford hyötyajoneuvoa. Näihin sisältyvät muun muassa viisi suurikokoista Ford Transit nelivetoista pakettiautoa.

Ford Ranger on Euroopan myydyin avolava-auto, jonka vetokyky on luokkansa johtavaa tasoa. Luotettavalla ja haastavissakin maastoissa kulkevalla Rangerilla voi vetää jopa 3 500 kg:n perävaunua, samalla kun kantavuutta on yli 1 000 kg ja auton kahluusyvyys on jopa 800 mm. Tämän lisäksi Ford Ranger on kaikkien aikojen ensimmäinen avolava-auto, joka on saanut viiden tähden Euro NCAP -turvaluokituksen.

Nyt hankitut Rangerit menevät ADC:n työntekijöiden käyttöön. Tällöin autoilla liikutaan päivittäin työkalujen, tarvikkeiden ja laitteiden kanssa kohteesta toiseen. Haastavien ajo-olosuhteiden vuoksi autojen tulisi olla sekä luotettavia että vaikeimmistakin tieosuuksista selviäviä. Lisäksi uusilla autoilla on hyvin tärkeää taata yrityksen työntekijöille turvallinen työympäristö myös työmatkoilla.

Arctic Drilling Company on ollut Wetterin asiakkaana reilun kahden vuoden ajan. ADC:n kairauspalveluiden päällikkö Juho Keskinivan mukaan tähän on vaikuttanut suuresti myös Wetterin oheistoiminta. Autojen valinnassa tarjotun avun lisäksi myös laaja huoltoverkosto sekä henkilökunnan aktiivisuus ja henkilökohtainen palvelu saavat Keskinivalta kiitosta.

Alkuperäinen teksti julkaistu 23.8.2019 osoitteessa https://www.lapinkansa.fi/kaupallinen-yhteistyo/arctic-drilling-company-uudisti-autokalustonsa-haastaviin-tyoolosuhteisiin-valikoitui-ford-ranger-3628098/


Uutiset

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Wetteri Oy

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Wetteri OyArviot