Täysin uuden Transit Customin ja Tourneo Customin myyntimallistot

Ford julkisti täysin uusien Transit ja Tourneo Custom PHEV-mallien sekä Transit Custom -malliston uutuuksien hinnat

8.10.2023

5.10.2023 – Täysin uuden Transit Customin ja Tourneo Customin myyntimallistot laajenevat Fordin julkaistessa Transit Custom PHEV-, Jatko-ohjaamo-, Kombi- ja Multicab-mallien sekä Tourneo Custom PHEV -mallien Suomen hinnat. Nyt hinnoiteltujen tuotteiden valmistus käynnistyy alkuvuonna 2024 ja ensimmäisiä autoja odotetaan maahan kevään/alkukesän aikana.

Ford tuo täysin uudet Transit ja Tourneo Custom -mallistonsa markkinoille vaiheittain. Polttomoottorimallien myynti ja tuotanto on jo käynnistynyt ja ensimmäisiä dieselmalleja odotetaan Suomeen vuodenvaihteeseen mennessä.

”Uuden Transit Customin myynti on lähtenyt erittäin hyvin käyntiin, ja erityisesti asiakkaita on ilahduttanut nelivetomallin saatavuus tähän tonniluokan pakettiautoomme. Nyt voimme tarjota vielä enemmän vaihtoehtoja asiakkaiden eri tarpeisiin, kun pääsemme avaamaan sekä ladattavan hybridin että uusien korimallien tilauskirjat. Asiakkaillamme on nyt mahdollisuus hankkia hankinta- ja käyttökustannuksiltaan todella kustannustehokas ladattava pakettiauto vastaavan polttomoottorimallin hinnalla”, iloitsee Reima Sievänen, myyntijohtaja, Ford Pro Suomi. ”Kun mallisto täydentyy myöhemmin myyntiin tulevalla täyssähkömallilla, on Transit Custom -mallisto kaikkien aikojen laajin, digitaalisin ja innovatiivisin.”


Monipuolisuutta ja joustavaa käytettävyyttä uudella ladattavalla hybridillä

Täysin uuden Transit Custom PHEV -mallin hybriditekniikka tuo joustoa ja hyötyjä asiakkaille ja helpottaa siirtymistä sähköistyneisiin ajoneuvoihin. Mallissa yhdistyvät polttoainetaloudellisuus ja mahdollisuus päästöttömään ajoon tinkimättä Transit Customin polttomoottorimallien ominaisuuksista. Mallin hybriditekniikka on Kugasta tuttu ja siihen kuuluu 2,5 litran Atkinson-bensiinimoottori ja 111 kW sähkömoottori yhdistettynä eCVT-automaattivaihteistoon. Transit Custom PHEV on aina etuvetoinen.

Transit Custom PHEV -mallin 16,5 kWh akku (nettokapasiteetti 11,8 kWh) antaa mallista riippuen 49-54 kilometrin sähköisen toimintamatkan. Tehoa autossa on 232 hv ja vetopaino 2300 kg. Mallin kattavaan vakiovarustukseen kuuluu muun muassa LED-ajovalot. Valinnaisvarusteena PHEV-malliin on myös saatavana täyssähköisestä Ford E-Transitista tuttu ProPower Onboard 2,3 kW virran ulosotto.

Transit ja Tourneo Custom PHEV sisätilat

Transit Custom PHEV Van -mallin hinnat alkavat 47 707 eurosta (320 L1 Trend 232hv PHEV). Van-malliin on Trend-varustetason lisäksi saatavana Limited- ja Sport-varustetasot.

Myös Transit Custom Jatko-ohjaamo-, Kombi- ja Multicab-korimalleihin on saatavana PHEV-voimansiirto.


Uusi Multicab – uusi nerokas ratkaisu niin työhön kuin vapaa-aikaan

Transit ja Tourneo Custom PHEV

Luokassaan ainutlaatuisessa Transit Multicab -mallissa voi sen innovatiivisen L-mallisen tavaratilaratkaisun ansiosta kuljettaa yli kolme metriä pitkiä tavaroita. Mallissa on vakiona viisi istuinpaikkaa (3+2), minkä lisäksi se on valinnaisesti saatavana nelipaikkaisena kahdella etuistuimella. Vapaa-ajankäytössä tavaratilaan voi pakata esimerkiksi kajakit, maastopyörät, retkeilyvälineet ja matkatavarat – ja viisi henkilöä matkustaa mukavasti ja tyylikkäästi linjakkaan henkilöautomaisella ajoneuvolla.

Multicab-mallien hinnat ovat alkaen

  • Transit Custom Van 320 L2 2.0 TDCi 170 hv -dieselmalli (N1): 80 729,76 €
  • Transit Custom Van 320 L2 232hv PHEV (N1): 53 731,83 €


Kombi-mallissa isompikin porukka matkustaa mukavasti

Transit Custom Kombi -mallissa on istuinpaikat 1+8 henkilölle. Malli on saatavana 2.0 litran 136 hv dieselmoottorilla manuaali- ja automaattivaihteisena sekä automaattivaihteisena ladattavana hybridinä, jossa on tehoa 232 hv. Kaikkiin malleihin on valittavissa kattavasti varustellut Trend ja Limited -varustetasot.

Suomen myyntimallistossa olevat Kombi-mallit ovat aina M1-ajoneuvoluokan henkilöautoja.

Kombi-mallien hinnat ovat alkaen

  • Transit Custom Kombi 320 L2 2.0 TDCi 136 hv: 65 600,29 €
  • Transit Custom Kombi 340 L2 232hv PHEV: 55 179,81€


Tourneo Custom PHEV – premium-tason laatua ja mukavuutta matkustamiseen

Transit ja Tourneo Custom PHEV profiili

Kahdeksanpaikkaisessa Tourneo Custom PHEV -tila-autossa on sama hybriditekniikka kuin Transit Custom PHEV -pakettiautossa. Etuvetoinen bensiinimalli on kustannustehokas ja suorituskykyinen vaihtoehto dieselmallille. Mallin sähköinen toimintamatka on 49-55 kilometriä. Akun ollessa tyhjä hybriditekniikka toimii itselataavana hybridinä, mikä alentaa polttoainekustannuksia omalta osaltaan.

Tourneo Customin hinnat ovat alkaen

  • Tourneo Custom 320 L1 Trend 2.0 TDCi 136 hv AWD:71 053,30 €
  • Tourneo Custom 340 L1 Trend 232hv PHEV: 51 146,12 €

Tourneo Customiin on saatavana varustetasot Trend, Titanium ja Titanium X sekä uusi Active. Varustetaso on kattava kaikissa varustesoissa. Myös Tourneo Custom PHEV -malliin on saatavana ProPower Onboard 2,3 kW virran ulosotto.

Transit ja Tourneo Customit valmistetaan Turkissa Ford Otosanin tehtaalla.

Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje


Tiedotteessa mainitut hinnat ja ominaisuudet ovat voimassa tiedotteen julkaisuajankohtana, eikä tiedotetta päivitetä niiden osalta myöhemmin. Tietojen oikeellisuus on hyvä tarkistaa maahantuojalta.

WLTP-päästömittauksessa ilmoitettava polttoaineen/energian kulutus, CO2-päästöt ja sähkökäyttöinen toimintamatka määritellään Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksessa (EY) 715/2007 ja komission asetuksessa (EU) 2017/1151 sekä niiden viimeisimmissä lisäyksissä ilmoitettujen teknisten vaatimusten ja tietojen mukaisesti. Sovellettava vakiotestausmenetelmä mahdollistaa vertailun eri ajoneuvotyyppien ja eri valmistajien välillä. Ilmoitetun

WLTP-mittaustavan mukaisen sähköisen toimintamatkan voi saavuttaa täyteen ladatulla akulla. Todelliseen toimintamatkaan vaikuttavat useat tekijät, esimerkiksi sääolosuhteet, ajotapa, reittiprofiili, ajoneuvon kunto sekä litiumioniakun kunto ja ikä.

WLTP-mittaustavan mukaiset päästö- ja kulutusarvot:

Transit Custom dieselmallit CO2-päästöt 188-225 6/100 km, polttoaineen kulutus 7,2-8,6 l/100 km

Transit Custom PHEV-mallit CO2-päästöt 36-38 g/100 km, polttoaineen kulutus 1,6-1,7 l/100 km

Tourneo Custom diesel AWD-mallit CO2-päästöt 228-232 g/100 km, polttoaineen kulutus 8,7-8,8 l/100 km

Tourneo Custom PHEV-mallit CO2-päästöt 40-44 g/100 km, polttoaineen kulutus 1,8-1,9 l/100 km

Maksimivetopaino ja -kantavuus vaihtelee auton mallin, kuorman, lisävarusteiden ja matkustajamäärän mukaan.


Uutiset

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Wetteri

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Wetteri