Uusi Ford Kuga Graphite Tech Edition

Uusi Ford Kuga Graphite Tech Edition -erikoismalli; vakiona näyttävää muotoilua ja edistyksellisiä kuljettajaa avustavia teknologioita

Ford uutiset

8.5.2023
  • Ford Kuga -mallistossa on nyt saatavana uusi Kuga Graphite Tech Edition -erikoismalli, jossa on vakiona ainutlaatuista muotoilua ja kattava valikoima viimeisimmän sukupolven kuljettajaa avustavia teknologioita.
  • Erikoismallin Grey Matter -ulkoväriä täydentää uusien 19-tuumaisten kevytmetallivanteiden muotoilu ja kiiltävän musta viimeistely. Saatavana on myös näyttävä Black Package -varustepaketti.
  • Vakiovarusteisiin kuljettajaa avustaviin teknologioihin sisältyvät muun muassa aktiivinen vakionopeudensäädin, kuolleen kulman varoitusjärjestelmä, heijastusnäyttö (HUD), LED-ajovalot ja automaattinen pysäkointiavustin.

4.5.2023 - Ford Kuga -mallisto kasvaa näyttävällä ja erittäin hyvin varustellulla uudella Kuga Graphite Tech Edition -erikoismallilla, joka on ensimmäinen ja ainoa Kuga-malli, johon on saatavana Fordin näyttävä Grey Matter -ulkoväri. Lisäksi siinä on vakiona SUV-mallien kysytyimmät kuljettajaa avustavat järjestelmät. 2

Suomessa erikoismalli on saatavana Kuga Ladattavana hybridinä (PHEV), 1 joka on ollut Euroopan myydyin PHEV-malli vuosina 2021 ja 2022. 3 Kuga Graphite Tech Edition -mallin hinta alkaa 50 653,53 eurosta. Hinnasto tiedotteen liitteenä.

Erikoismalli valmistetaan Fordin tehtaalla Valenciassa Espanjassa. Malli on nyt tilattavissa, ja ensimmäiset autot toimitetaan asiakkaille kesäkuussa.

"Kuga on tärkeä osa mallistoamme ja tähän on monta syytä, muun muassa malliston laaja valikoima voimansiirtovaihtoehtoja, urheilullinen ulkonäkö ja huippuluokan ajo-ominaisuudet”, sanoo Jon Williams, General Manager, Ford Blue, Europe. "Nyt siitä on saatavana entistäkin houkuttelevampi vaihtoehto katumaastureiden ostajille, sillä uusi erikoismallimme tarjoaa vakiona näyttävää tyyliä ja suosituimmat kuljettajaa avustavat teknologiamme."


Grey Matter -ulkoväri saatavana vain erikoismalliin

Harmaa on Euroopan suosituin uusien autojen värivaihtoehto, ja vuoden 2022 aikana Euroopassa myydyistä uusista autoista 27 prosenttia oli harmaita. 4 Kuga Graphite Tech Edition -erikoismalliin saatavissa oleva Grey Matter -ulkoväri luo näyttävää kontrastia mallin monipuolaisille ja kiiltävän mustalla viimeistellyille 19 tuuman kevytmetallivanteille.

Urheilullisessa uudessa erikoismallissa on lisäksi vakiona ST-Line Design Pack -varustepaketti, joka sisältää suuren takaspoilerin ja punaiseksi maalatut jarrusatulat sekä kevytmetalliset polkimet ja kynnyslevyt. Malliin on mahdollisuus valita valinnaisvarusteena Black Package -varustepaketti, johon kuuluu musta katto, mustat sivupeilien kotelot, keulan tuuletusaukot ja takaspoileri. Tyyliä voi vielä täydentää valinnaisena saatavilla 20-tuumaisilla kiiltävän mustilla kevytmetallivanteilla.

Uusi Ford Kuga Graphite Tech Edition erikoismalli

Kuljettajaa avustavat järjestelmät vakiona

Lähes puoleen vuonna 2022 myydyistä uusista Kuga-malleista tilattiin Driver Assistance Pack -varustepaketti, jonka myynti kasvoi edellisestä vuodesta 40 prosenttia. Varustepaketti on suunniteltu helpottamaan ajamista useiden kuljettajaa avustavien järjestelmien avulla. Järjestelmät voivat esimerkiksi pitää automaattisesti turvallisen välimatkan edessä ajavaan ajoneuvoon maantiellä, varoittaa kuljettajaa kuolleesta kulmasta tulevasta autosta, säätää ajoneuvon maksiminopeuden automaattisesti liikennerajoitusten mukaiseksi lukemalla liikennemerkkejä, mahdollistaa täysin automaattisen pysäköinnin ja paljon muuta.

Erikoismallissa on vakiovarusteena myös Technology Pack -varustepaketti, joka lisää ajomukavuutta ja turvallisuutta. Pakettiin kuuluvat LED-ajovalot parantavat näkyvyyttä ja niiden häikäisemättömät kaukovalot eivät häiritse muita tienkäyttäjiä. Heijastusnäytöltä voi nähdä esimerkiksi ajonopeuden ja navigointiohjeet kääntämättä katsetta pois tiestä.
Kuga Driver Assistance PackEtukamera; Aktiivinen vakionopeudensäädin liikennemerkkien tunnistuksella; Kuolleen kulman varoitusjärjestelmä (BLIS); Älykäs nopeudenrajoitin (ISA); Kuljettajan vireystilan valvonta; Automaattinen pysäköintiavustin; Ovien reunasuojat
Kuga Technology PackMukautuvat LED-projektoriajovalot automaattisilla ja häikäisemättömillä kaukovaloilla; Heijastusnäyttö (HUD)

Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje

1 Ford Kuga Ladattava hybridi CO2päästöt 22-24 g/km WLTP, polttoaineen kulutus 0,9-1,3 l/100 km WLTP ja sähköinen toimintamatka 57-67 km WLTP.

CO2-päästöt ja polttoaineen kulutus voivat vaihdella eri markkinoilla saatavilla olevien malliversioiden mukaan.

WLTP-päästömittauksessa ilmoitettava polttoaineen/energian kulutus, CO2-päästöt ja sähkökäyttöinen toimintasäde määritellään Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksessa (EY) 715/2007 ja komission asetuksessa (EU) 2017/1151 sekä niiden viimeisimmissä lisäyksissä ilmoitettujen teknisten vaatimusten ja tietojen mukaisesti. Sovellettava vakiotestausmenetelmä mahdollistaa vertailun eri ajoneuvotyyppien ja eri valmistajien välillä.

2 Kuljettajaa avustavat teknologiat ovat lisäominaisuuksia. Kuljettajalla on vastuu liikenteen huomioimisesta, tilannearvioinnista ja ajoneuvon hallinnasta.

3 JATO Dynamicsin ja IHS Markitin tuottaman datan perusteella.

4 Linkki


Uutiset

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Wetteri

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Wetteri