Ford hinnoitteli täyssähköisen Mustang Mach-E:n uudelleen Suomessa

3.4.2023

4.4.2023 – Ford julkaisi tänään Mustang Mach-E -malliston uuden hinnaston, jossa kaikkien mallien hintaa on laskettu kolmella tuhannella eurolla. Mustang Mach-E:n saa nyt alkaen 56.990 euron hintaan.1 Ford on kasvattanut tuotantokapasiteettiaan alkuvuodesta. Tehostunut tuotanto ja nopeammat toimitusajat mahdollistavat edullisemman hinnoittelun.

Mach-E:n varustelussa ja ominaisuuksissa jatkuvaa kehitystä

Mustang Mach-E on saanut useita asiakkaiden toivomia päivityksiä viimeisen puolen vuoden aikana, muun muassa

 • akun esilämmitys ennen DC-pikalatausta (mv2023, etäpäivityksellä muut)
 • Extended Range -mallien vetopaino 1000 kilosta 1500 kiloon (mv2023)
 • entistä kattavampi vakiovarustelu (mv2023)
 • kattopaino 75 kg/65 kg (syksy 2023)

Asiakkaat pääsevät nauttimaan päivitysten tuomista parannuksista vaivattomasti myös jatkossa, sillä lähes kaikkia Mustang Mach-E:n moduuleja voi päivittää langattomasti OTA-päivityksillä.

Mustang Mach-E:n monikäyttöisyyttä lisäävät myös 75 kg/65 kg kattokuorma ja 100 litran etutavaratila. Kaikkien Mustang Mach-E -mallien takuu on 5 vuotta / 100 000 km, akkutakuu on 8 vuotta / 160 000 km.

Turvallisuus ja mukavuus vakiona

Mustang Mach-E:n entistä kattavampaan vakiovarusteluun kuuluvat muun muassa

 • Ford SYNC 4 -tietoviihdejärjestelmä 15,5 tuuman värikosketusnäytöllä
 • LED-ajovalot, automaattiset kaukovalot, päiväajovalot ja LED-takavalot
 • Peruutuskamera, parkkitutkat edessä ja takana
 • 360° kamera, näkymä ylhäältä
 • kuolleen kulman valvontajärjestelmä BLIS
 • liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä
 • automaattiset tuulilasinpyyhkijät
 • lämmitettävä tuulilasi ja ohjauspyörä
 • Premium AWD -malleissa myös esimerkiksi häikäisemättömät LED-ajovalot, B&O Premium -audiojärjestelmä ja handsfree-takaluukku

Ajomukavuutta ja taloudellisuutta lisää yhdellä polkimella ajo ja turvallisuutta laaja valikoima vakiona olevia kuljettajaa avustavia teknologioita, kuten kaistanpitoavustin, törmäyksenestoavustin, törmäyksen jälkeinen jarrutusjärjestelmä, kuljettajan vireystilan valvonta ja risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä hätäjarrutustoiminnolla.3

Markkinoiden parhaat toimitusajat – auto kotiin nopeimmillaan jopa kuukaudessa

Ford Mustang Mach-E:n saa omakseen nopeasti. Fordilla on Euroopassa yhteisvarasto, josta autoja on saatavana nopeimmillaan jopa vain noin kuukauden toimitusajalla.

Ford panostaa sähköistämiseen täysillä

Mustang Mach-E -tuotannon lisäys on tärkeä osa Fordin maailmanlaajuista sähköistymisstrategiaa. Yhtiön tavoitteena on saavuttaa kahden miljoonan sähköauton vuotuinen globaali tuotantomäärä vuoteen 2026 mennessä. Ford investoi sähköistymiseen yli 50 miljardia dollaria vuoteen 2026 mennessä.

Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje

# # #

1 Hinta 4.4.2023 voimaan tulleen hinnaston mukainen. Auton hintaan lisätään liikekohtaiset toimituskulut.

2 Mustang Mach-E -malliston kulutus 17,2-21,2 kWh/100 km ja toimintamatka 400-600 km (WLTP).

Ilmoitettu WLTP-mittaustavan mukainen polttoaineen/energiankulutus määritellään Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksessa (EY) 715/2007 ja komission asetuksessa (EU) 2017/1151 sekä niiden viimeisimmissä lisäyksissä ilmoitettujen teknisten vaatimusten ja tietojen mukaisesti. Sovellettava vakiotestausmenetelmä mahdollistaa vertailun eri ajoneuvotyyppien ja eri valmistajien välillä.

Todelliseen toimintamatkaan vaikuttavat ulkoiset tekijät, muun muassa ajotapa, ajoneuvon huolto sekä litium-ioniakun ikä ja kunto.

3 Kuljettajaa avustavat teknologiat ovat lisäominaisuuksia. Kuljettajalla on aina vastuu liikenteen huomioimisesta, tilannearvioinnista ja ajoneuvon hallinnasta.


Uutiset

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Wetteri

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Wetteri