Ford Pumasta uusi erikoismalli; Puma Vivid Ruby Edition

loistaa kuin jalokivi

4.12.2022

2.12.2022 - Ford Puma -mallisto kasvaa näyttävällä erikoismallilla, joka jatkaa Fordin suosittujen kaksiväristen autojen perinteitä. Puma Vivid Ruby -malliin on saatavana kaksi tyylikästä uutta väriyhdistelmää. Myynti on käynnistynyt nyt myös Suomessa.

Vivid Ruby -erikoismallin ulkoväri on säihkyvä Beautiful Berry, jonka eloisa värisävy muuttuu valaistuksen mukaan. Pimeällä väri näyttää syvemmän tummanpunaiselta, kun se auringonvalossa puolestaan heijastaa säkenöiviä rubiininsävyjä kuten jalokivi.

Huomiota herättävään koriväriin on yhdistetty vakiona korkeakiiltoinen musta katto. Mustakattoisessa autossa myös puskurit ovat mustat ja 18-tuumaiset kevytmetallivanteet on viimeistelty mustin yksityiskohdin.

Puma Vivid Ruby Edition -erikoismalliin on lisäksi saatavana valinnaisvarusteena White Pack, joka sisältää valkoisen katon ja kevytmetallivanteet valkoisin yksityiskohdin. Myös vaaleassa versiossa korin alaosa, peilinkuoret ja puskurit ovat korkeakiiltoiset mustat, mikä tuo mallin ulkonäköön näyttävää kontrastia.

Mallin sisätilat on viimeistelty laadukkailla verhoilumateriaaleilla, valkoisilla ja rubiininvärisillä kontrastiompeleilla ja metallipäällysteisillä polkimilla. Näyttävyyttä lisäävät myös valaistut kynnyslistat.

Vivid Ruby Edition -erikoismalli on nyt myynnissä myös Suomessa. Automaattivaihteisen 155 hevosvoimaisen 1.0 EcoBoost Hybrid -kevythybridimallin1 autoverollinen hinta on alkaen 37 926,85 euroa.

Puma Vivid Ruby Edition -erikoismallin tuotanto alkaa keväällä 2023.

Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje


1 Puma Vivid Ruby Edition 1.0 EcoBoost mHEV 155 hv CO2 -päästöt alkaen 129 g/km WLTP ja polttoaineen kulutus alkaen 5,9 l/100 km WLTP.

WLTP-päästömittauksessa ilmoitettava polttoaineen/energian kulutus, CO2-päästöt ja sähkökäyttöinen toimintasäde määritellään Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksessa (EY) 715/2007 ja komission asetuksessa (EU) 2017/1151 sekä niiden viimeisimmissä lisäyksissä ilmoitettujen teknisten vaatimusten ja tietojen mukaisesti. Sovellettava vakiotestausmenetelmä mahdollistaa vertailun eri ajoneuvotyyppien ja eri valmistajien välillä.


Uutiset

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Wetteri

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Wetteri