Odotus on kohta ohi – Ford esittelee seuraavan sukupolven Rangerin marraskuun lopulla

5.11.2021

4.11.2021 – Ford Motor Company esittelee odotetun seuraavan sukupolven Ford Rangerin 24.11.

Uusi Ford Ranger on kaikkien aikojen älykkäin, monipuolisin ja suorituskykyisin Ranger-malli ja tulee myyntiin yli 180 maahan. Uusi Ranger esitellään Suomessa vuonna 2023.

Suunnitteluprosessin aikana Ford selvitti, miten Rangerin omistajat käyttävät autoaan, mikä autossa on hyvää ja mitkä heidän toiveensa ovat uudelle mallille sekä mikä heille on auton omistamisessa ja käytössä tärkeintä. Selvitystä varten tehtiin yli 5000 haastattelua ja työskenneltiin satojen avolava-auton omistajien kanssa kymmenissä korjaamoissa ympäri. Tämä asiakaslähtöinen lähestymistapa auttoi Fordia suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaiden toivomia ja arvostamia ratkaisuja seuraavan sukupolven Rangeriin.

Uuden sukupolven Ranger on muuttunut ulkoisesti ja siinä on uusia tuottavuutta, suorituskykyä ja monipuolisuutta lisääviä ominaisuuksia. Lisäksi malli tarjoaa enemmän mukavuutta ja hienostunutta viimeistelyä kuin koskaan aiemmin.

Seuraavan sukupolven Ford Ranger paljastetaan livestriimissä 24.11.2021 klo 9 osoitteessa https://www.youtube.com/c/FordEurope

Tätä odotellessa voi katsoa ensimmäiset uutiset mallin suunnitteluprosessista videolta, jolla seuraavan sukupolven Rangerin pääsuunnittelija Max Tran kertoo auton tärkeimmistä ominaisuuksia ja siitä, miten tuhannet asiakkailta saadut näkemykset auttoivat auton suunnittelussa.

“Otimme asiakkaat mukaan normaalia aikaisemmin suunnitteluprosessiin, vietimme heidän kanssaan enemmän aikaa ja saimme enemmän asiakkaiden näkemyksiä kuin koskaan aikaisemmin.”

“Oli mielenkiintoista huomata, että oli maa mikä tahansa asiakkaamme ovat tekijöitä. He haluavat ratkaista omat ongelmansa ja tietää, että voivat luottaa autoonsa... ei pelkästään auton toimintaan, vaan myös ajotuntumaan.”

– Max Tran, Chief Designer, Ranger

Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje


Uuden sukupolven Ranger

Päivää19
Tuntia01
Minuuttia06

Liity livestriimissä 09:00, 24. Marraskuuta, 2021

Uutiset

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Wetteri

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Wetteri