Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen

Wetteri täynnä virtaa - sähköiset koeajopäivät 20.–25.8.

Tervetuloa!

19.8.2021

Koeajettavissa laaja valikoima erilaisia lataushybridi- ja sähköautomalleja.

 

Tutustu alta lisää koeajettaviin malleihin tai soita suoraan myyjälle:

Ford Mustang Mach-e koeajettavissa: Rovaniemi  |  Oulu  |  Kemi

Kuga plug in hybrid koeajettavissa: Rovaniemi  |  Oulu  |  Ylivieska

Kuga PHEV ST-line koeajettavissa: Kajaani  |  Kemi

Ford Explorer koeajettavissa: Oulu

Varaa koeajo


Tee autolla ajamisesta ekologisempaa! Ladattava hybridi auttaa sinua keventämään autoilustasi muodostuvia päästöjä ja pienentämään polttoainekuluja. Täyssähköautolla ajat päästöttömästi, eikä sinun tarvitse enään huolehtia polttoaineen litrahinnoista.

Wetterin toimipisteissä on perjantaista 20.8. alkaen mahdollisuus tutustua kattavaan valikoimaan erilaisia lataushybridi- ja sähköautomalleja. Koeajettavissa on todella kattava valikoima merkkivalikoimamme uutuusmalleja aina 25.8. saakka. 

Lataushybridi vai sähköauto? Olipa käyttötarpeesi mikä tahansa, löydät valikoimastamme taatusti oiken vaihtoehdon. Kerro meille autoilusi tarpeista ja myyjämme auttavat löytämään juuri sinulle sopivan mallin.

Varaa koeajo

 

Fordin tavoitteena on, että Ford-mallistossa on vuoteen 2022 mennessä maailmanlaajuisesti 40 sähkö- ja hybridiautomallia, joista 16 on täyssähköautoja. Vuonna 2020 on jo ennakkoesitelty uusi suorituskykyinen täyssähköauto, jonka toimintamatka on jopa 480 km. 

Ladattavissa hybrideissä (PHEV) on kaikki hybriditeknologian toiminnallisuudet ja lisäksi ne ovat ladattavissa ulkoisesta virtalähteestä. Suurempi akku mahdollistaa nollapäästöt jopa 56 kilometrin toimintamatkalla. Ladattavat hybridit ovat saatavilla sekä henkilöautoina että hyötyajoneuvoina.


TÄYSSÄHKÖAUTO (BEV)

Täyssähköautot käyttävät pelkästään akkuvirtaa. Ne eivät kuluta lainkaan polttoainetta eivätkä tuota päästöjä. Ne ovat siis ympäristöystävällisiä ja taloudellinen vaihtoehto.


Huomioidaan yhdessä koronatilanne. Noudatamme THL:n ja viranomaisten ohjeistuksia. Käytäthän kasvomaskia ja käsidesiä tullessasi liikkeeseen. Muistetaan turvavälit.


Uutiset

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Wetteri Oy

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Wetteri OyArviot