Uusi Ford Mustang Mach-E Norjan myydyin automalli toukokuussa

7.6.2021

3.6.2021 - Fordin uusi täyssähköinen SUV-malli Mustang Mach-E valloitti maailman johtavan sähköautomarkkinan ja oli toukokuun myydyin automalli Norjassa. Ford Motor Norwayn toimitusjohtaja lupaa tämän olevan vasta alkua.


Paikallisten viranomaisten tilastojen mukaan Norjassa rekisteröitiin toukokuussa 1384 Mustang Mach-E:tä, mikä on 531 kappaletta enemmän kuin tilaston toiseksi rekisteröidyimmällä mallilla. 

"Tämä on tietysti iso asia meille, mutta realistinen tavoitteemme on olla rekisteröintitilastojen kärkijoukossa myös tulevina kuukausina. Mustang Mach-E:ssä on kaikki elementit myyntimenestykseen Norjassa. Ja näyttää, että yhä useampi asiakas on tätä mieltä myös," sanoo Ford Motor Norwayn toimitusjohtaja Per Gunnar Berg.


Asiakastoimitukset käynnistyneet myös Suomessa

Mustang Mach-E -mallin myynti on käynnistynyt hyvin myös Suomessa. Ensimmäiset asiakkaat ovat saaneet autonsa toukokuussa. Myös osa Ford-liikkeistä on jo esittelyautonsa saanut ja lopuillekin liikkeille autot tulevat kesän aikaan. 

Oy Ford Ab:n toimitusjohtaja Johan Lindberg uskoo Mustang Mach-E:n myyntimenestykseen myös Suomessa ja jakaa Bergin mielipiteen siitä, että Mustang Mach-E kiinnostaa erityisesti siksi, että autossa yhdistyy monta erinomaista ominaisuutta: pitkä toimintamatka, AWD-nelivetovaihtoehto, edistyksellinen teknologia, tilat ja kilpailukykyinen hinta. Ja kaiken kruununa Mustang-logo keulalla.

“Mustang Mach-E:n kysyntä on maailmanlaajuisesti korkea. Kannattaa siis olla nopea, jotta saa oman autonsa mahdollisimman nopeasti,” toteaa Lindberg. ”Yksityishenkilöt voivat tilata auton Fordin nettisivujen kautta vaikka kotisohvalta ja valita itselleen sopivan jälleenmyyjäliikkeen ja toimitustavan - mihin vuorokauden aikaan tahansa.”

Takavetoisen 77 kWh akulla varustetun Mustang Mach-E:n hinta on alkaen 49.990,63 euroa, minkä ansiosta siihen on hyödynnettävissä valtion sähköautojen hankintatuki. Hankintatuki on mahdollista saada autoihin, jotka rekisteröidään viimeistään 30.11.2021.


Loppuvuonna mallistoon Mustang Mach-E GT

Vuoden 2021 lopussa Euroopan markkinoille saapuu urheilullinen Mustang Mach-E GT, jossa on vakiona nelivetojärjestelmä ja 98 kWh akku. Mustang Mach-E GT -mallissa on tehoa 487 hv, vääntöä 860 Nm ja se kiihtyy 0-100 km/h nopeuteen vain 3,7 sekunnissa.Tutustu Mustang Mach-E Ota yhteyttä

Uutiset

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Wetteri

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Wetteri