Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen
Alkaen 78 630 € N1-pakettiauto

Ford Ranger Raptor

Alkaen 78 630 € N1-pakettiauto

Ajoneuvon tekniset tiedot

  • 213 hv / 500 Nm 2.0 Ford EcoBlue
  • Moottori täyttää Euro 6.2 vaatimukset
  • 10 Vaihdetta A10 Automaattivaihteisto
  • 2500 kg Vetopaino

FORD RANGER RAPTOR

Ennennäkemätön suorituskyky ja ajettavuus – tällaista et ole kokenut koskaan ennen.

Ranger Raptor on suunniteltu selviytymään suurinopeuksisesta maastoajosta. Se on täysin ainutlaatuinen.Sisältä

Ennennäkemätön suorituskyky

Täysin uudessa Ford Ranger Raptorissa erinomaiset maasto-ominaisuudet yhdistyvät Ford Performancen ajattelutapaan. Raptorin moottorina on Fordin 2.0 EcoBlue -kaksoisturbodieselmoottori ja vaihteistona 10-vaihteinen automaattivaihteisto, jonka vaihteita voidaan vaihtaa ohjauspyörään sijoitetuilla vaihtopainikkeilla. Tuloksena on täysin ennenkokematon ajonautinto ja suorituskyky. Erityisesti maastoajoon suunnitellut renkaat mahdollistavat ajamisen kaikenlaisissa maasto-olosuhteissa, olipa kyse korkeista hiekkadyyneistä ja mudasta tai vuolaana virtaavien jokien ylityspaikoista ja jyrkistä vuoristoteistä.

Erinomaiset maastoajo-ominaisuudet ja uutta teknologiaa

Täysin uusi Ford Ranger Raptor on suunniteltu suorituskyvyn, kestävyyden ja maastoajo-ominaisuuksien ehdoilla. Ohjaamossa on edistyksellistä teknologiaa, joka mahdollistaa kätevän yhteydenpidon ajon aikana. Esimerkiksi FordPass Connect -modeemin ja älypuhelimeen ladattavan FordPass-sovelluksen avulla ovet voidaan avata ja sulkea etätoimintona. Ruuhkat voidaan välttää navigointijärjestelmään lähetettävien Live Traffic -päivitysten ansiosta. Raptoria voidaan käyttää Wi-Fi-yhteyspisteenä* jopa 10 laitteelle.

Ominaisuudet

Ainutlaatuinen

Ranger Raptorin edistykselliset teknologiat ja älykkäät järjestelmät varmistavat täysin ainutlaatuisen ajokokemuksen. Terrain Management System -järjestelmän eri ajotilat voidaan valita ohjauspyörän painikkeilla. Käytettävissä on kuusi ajotilaa, jotka optimoivat ajettavuuden eri ajo-olosuhteiden mukaan.

Ranger Raptor Special Edition

Uusi Ranger Raptor Special Edition tarjoaa Ranger Raptorin erinomaisen suorituskyvyn lisäksi mm. huomiota herättävän Special Edition -teippauksen. Ikonisessa Ford-etusäleikössä, kevytmetallivanteissa ja puskureissa on musta viimeistely. Sekä sisä- että ulkopuolella on sykähdyttäviä punaisia yksityiskohtia, kuten tikkaukset urheilullisissa istuimissa ja ainutlaatuisessa kojelaudan reunuksessa. Saat lisätietoja meiltä.

Kaikkiin ajo-olosuhteisiin

Täysin uusi Ford Ranger Raptor on erityisesti suunniteltu selviytymään haastavasta maastoajosta. Ainutlaatuinen alusta on valmistettu kestämään kaikkein ankarimmissakin maasto-olosuhteissa. Lisäksi autossa on 281 mm:n maavara ja 850 mm:n kahluusyvyys. Raptorin jokainen ominaisuus on suunniteltu ajatellen täysin ennenkokematonta ajonautintoa maastossa.

Edistyksellistä turvateknologiaa

Raptorissa on edistyksellisiä turvajärjestelmiä, joiden avulla parannetaan matkustajien ja muiden tienkäyttäjien turvallisuutta. Edistyksellinen kaatumisenestojärjestelmä ja ajovakauden hallintajärjestelmä pitävät auton vakaana kaikissa ajo-olosuhteissa. Törmäyksenestoavustin ja hätäjarrutus puolestaan auttavat ennaltaehkäisemään onnettomuuksia.

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Wetteri Oy

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Wetteri OyArviot