Ford Puma - usein kysyttyjä kysymyksiä

Ford Puma -Teknologia tekee ajamisesta nautinnollista

Ford Pumassa on innovatiivisia ajonautintoa parantavia ominaisuuksia, kuten mukautettavissa olevat ajotilat ja älykkäät kuljettavaa avustavat teknologiat jotka toimivat yhdessä ja auttavat kiihdytyksessä, jarrutuksessa ja jopa ohjauksessa. Esimerkkeinä mainittakoon aktiivinen vakionopeudensäädin, törmäyksenestoavustin ja törmäyksenväistöavustin – kaikki nämä tarkkailevat tietä ja varoittavat mahdollisista vaaroista.

Ford Puma - usein kysyttyjä kysymyksiä

Koemme kasvavaa kysyntää Ford Puma -mallille, jota on saatavana kevythybridinä bensiinimoottorilla sekä automaattivaihteisena puhtaassa diesel- ja bensiiniversiossa. Olemme keränneet yleisimmin esitetyt kysymykset, joihin löydät vastaukset alla.


Mikä on suurin paino MegaBoxissa? 50 kg.


Kuinka monta litraa MegaBoxissa voi olla, kun se on EcoBoost-hybridi (mHEV)? 

Jopa 80 L


Kuinka suuri on kevythybridi-akku? 0,5 kWh ja 48 V akku


Mikä on tavallinen perävaunun paino EcoBoost Hybridillä? Molemmilla moottoriversioilla (125 HP ja 155 HP) on normaali. perävaunun paino 1,100 kg.


Kuinka monta kertaa irrotettava kansi voidaan pestä ja kuinka se pitäisi pestä? Verhoilu voidaan pestä jopa 4 kertaa - noudata pesuohjeita (saatavana vain titaanille, jossa on X-paketti)


Voiko EcoBoost Hybrid (mHEV) toimia puhtaalla sähköllä? Ei. Sähkömoottori täydentää EcoBoost-moottoria kiihtyessä jopa 40 Nm.


Kuinka monta HP: tä sähkömoottorilla on EcoBoost Hybridissä? Sen teho on 11,5 kW, mikä vastaa 15 hevosvoimaa


Mitä vaikutusta EcoBoost Hybridin sähkömoottorilla on? Sähkömoottori saavuttaa maksimaalisen suorituskykynsä jo 100 millisekunnin kuluttua ja täydentää näin EcoBoost-moottoria noin. 40 Nm


Mitä hyötyä EcoBoost Hybridistä (mHEV) on?

  • Parempi polttoainetalous ja pienemmät CO2-päästöt
  • Parempi suorituskyky pysähtyessä
  • Parannettu vääntömomentti alhaisilla kierroksilla
  • Itselatautuu, kun energiaa käytetään uudelleen (mikä yleensä häviää perinteisellä polttomoottorilla jarrutuksen aikana)


Mikä on Puma kevythybridin huoltoväli? 2 vuotta tai 30 000 km (sen mukaan, kumpi tulee ensin).

Varaa koeajo Tutustu Ford Pumaan


Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Wetteri

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Wetteri