Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen
Wetteri Wastuu myönnetään alle seitsemän vuotta vanhoihin, alle 160 000 km ajettuihin vaihtoautoihin.

Wetteri Wastuu, Wastuu+ ja E-Wastuu


Wetteri Wastuu, Wastuu+ ja E-Wastuu ovat kunnossapitopaketteja, jotta autoilusi olisi huolettomampaa. Palvelun tuottaa Fragus Warranty Finland Oy.
 

Soveltuvuus

Tuotteet soveltuvat autoille, jotka ovat sopimuksen alkaessa alle 9-vuotiaita ja alle 180 000km ajettuja. Autolla pitää olla täydellinen huoltohistoria.
 

Wastuu

Alempana tällä sivulla on listattu osat, jotka sisältyvät sopimukseen niiden rikkoututuessa sopimusaikana. Kun auto on sopimuksen alkaessa alle 6-vuotias ja alle 150 000km ajettu, kaikki kohdat 1-10 sisältyvät sopimukseen. Tätä vanhemmille tai enemmän ajetuille autoille on voimassa kohdat 1-4.
 

Wastuu+

Wastuu+ perussisältö on sama kuin Wastuussa, mutta siinä on oiva lisäominaisuus. Wastuu+ sisältää myös auton huoltokuluja tai muita Wetterin palveluita, kuten sijaisauto tai vaikkapa renkaiden vaihdon sopimuksessa ilmoitettuun euromääräiseen ylärajaan asti.

 

E-Wastuu

Viereisellä sivulla on listattu osat, jotka sisältyvät sopimukseen niiden rikkoutuessa sopimusaikana.  Kun auto on sopimuksen alkaessa alle 6-vuotias ja alle 150 000km ajettu, kaikki kohdat 1-11 sisältyvät sopimukseen. Tätä vanhemmille tai enemmän ajetuille autoille on voimassa kohdat 1-4 sekä 11.

 

Sopimusaika

Sopimus on määräaikainen ja on valittavissa kaksi eri sopimusaikaa, 12kk/ 20 000km tai 24kk/ 40 000km. 12kk Wastuu+ sopimukseen sisältyy huolto- ja ylläpitokuluja 300€:on asti ja 24kk sopimuksen yläraja on 600€.
 

Wetteri Wastuu ja Wastuu+ kunnossapitopaketit

  • Wetteri Wastuu 12 kk/20 tkm = 490 €
  • Wetteri Wastuu 24 kk/40 tkm = 790 €
  • Wetteri Wastuu+ 12 kk/20 tkm + huoltoraha 300 € = 790 €
  • Wetteri Wastuu+ 24 kk/40 tkm + huoltoraha 600 € = 1290 €
  • Wetteri E-Wastuu 12 kk/20 tkm = 590 €
  • Wetteri E-Wastuu 24 kk/40 tkm = 890 €

Tuotteen sisältö

Sopimukseen sisältyy seuraavat osat niiden rikkoutuessa sopimusaikana. Huomioithan, että tämä on esite. Sopimusehdot saat myyjältä.
 

10.1. Seuraavat moottorin osat ja moottorielektroniikan osat:

Moottorin sisäiset voidellut liikkuvat osat: männät, männän renkaat, kiertokanget, kampiakseli,nokka-akselit, imu- ja pakoventtiilit, sekä niiden nostimet ja keinuvivut, akselien laakeroinnit, öljypumppu, jakoketju ja sen rattaat/kiristimet. Sylinterikansi ja moottorilohko vain mikäli vaatii uusinnan em. osien rikkoutumisesta johtuen. Polttoaineruiskutuksen- ja sytytysjärjestelmän ohjainlaitteet, sytytyspuolat, pyörintänopeustunnistimet, ilmanpaine- ja lämpötilatunnistimet, käynnistinmoottori ja latausgeneraattori. (ei esim. tiivisteet) 

 

10.2. Seuraavat ohjausjärjestelmän osat:

Tehostinpumppu, rattiakseli, ratti ja ohjausvaihde (ei esim. putket, tiivisteet, letkut tai asentotunnistimet)

 

10.3. Seuraavat jarrujärjestelmän osat:

Jarrupääsylinteri, jarrutehostin, jarrutusvoiman tehostin, jarrunestesäiliö, Abs-hydrauliaggregaatti, Abs-anturi ja Abs- järjestelmän elektroninen ohjainlaite (ei esim. abs-kehät, jarrusatulat, jarrusylinterit, jarruputket, levyt, palat, kengät tai käsijarru) 

 

10.4. Seuraavat voimansiirron osat:

Vaihdelaatikon sisäiset voidellut liikkuvat osat ja vaihdelaatikon elektroniikka. Etu- ja takavetopyörästön sisäiset voidellut liikkuvat osat. Vetoakselit ja niiden nivelet (ei suojakumit). Kardaani ja sen tukilaakerit (ei tasapainotus). Nelivedon alennusvaihteisto, jakovaihteisto, lukot ja kytkimet. Kytkinsylinterit, kytkinlaakeri, kytkinlevy, painelevy ja vauhtipyörä. (ei esim. kuluma, tiivisteet, putket)

 

Huom! ao. komponentit sisältyvät vain Ajoneuvon ollessa alle 6-vuotias ja alle 150tkm ajettu Sopimuksen alkaessa.

 

10.5. Seuraavat ahtimien osat:

Turboahdin, kompressoriahdin, ahtopaineensäädin ja välijäähdytin (ei esim. putket)

 

10.6. Seuraavat polttoainejärjestelmän osat:

Polttoaineen siirtopumppu, ruiskutuspumppu, imusarja, kaasuläppäkotelo, ruiskutussuuttimet, ilmamassamittari, lambda-, paine-, ja lämpöanturit, polttoainetankin anturit. AdBlue lisäainejärjestelmän pumppuyksikkö, -nestetason anturi, -suutin, -ja pumpun elektroninen ohjainyksikkö. (esim. ei putkistot, suodattimet, tiivisteet)

 

10.7. Seuraavat pakokaasujärjestelmän osat:

Pakosarja, EGR-venttiili, EGR-lauhdutin, Nox-, paine-, lämpöanturit ja pakoputkisto, (poislukien katalysaattori ja hiukkassuodatin)

 

10.8. Seuraavat moottorin jäähdytysjärjestelmän osat:

Termostaatti, termostaattikotelo, vesipumppu (ei vuoto), jäähdytinkenno, jäähdytinkennon puhallinmoottori lämpötunnistin (ei esim. putket, tiivisteet tai letkut)

 

10.9. Seuraavat turvalaitteiden osat:

Turvatyynyt, törmäys/kiihtyvyystunnistimet, sekä niiden kaapelit ja liittimet. Turvavöiden lukot ja esikiristimet. Rattilukko, virtalukko ja avaimenlukulaite. (Ei esim. city safety tai vastaavat ennakoivat turvajärjestelmät).

 

10.10. Seuraavat mukavuuslaitteiden osat:

Lasinnostimen vivusto, -katkaisijat, -moottorit. Keskuslukituksenavain, -vastaanotin, -moottorit, -lukot ja -vivusto.

Kattoluukun moottori (ei sen kiskot, tiivisteet, katkaisijat, lamellit, verhot). Ulkopeilien moottorit. Vakionopeudensäätimen viiksi, -katkaisijat, -tutka ja -poljintunnistimet. Vilkkujen-, ajovalojen-, sekä lasinpyyhkijöiden katkaisijat. Tuuli- ja takalasinpyyhkijän moottori (ei esim. vivustot, pesulaitteet). Mukavuuslaitteiden ohjainlaite. Mittaristot (ei ledit/polttimot/diodit/näytöt). Ilmastoinnin kompressori, -kuivain, -elektroninen ohjainlaite, -tuuletinmoottori, -höyrystin, - säätöpaneeli, matkustamon lämmityslaitteen kenno, (ei esim. putket, letkut, tiivisteet, liitokset, desinfioinnit, täytöt). Polttoainekäyttöisen lisälämmittimen ohjainlaite, -kelloyksikkö, -vesipumppu, -polttoainepumppu, sekä -polttoainesuutin. 

 

10.11. Seuraavat sähköajomoottorien ja hybridijärjestelmän osat:

Sähköajomoottori ja sen nopeudensäädin. Ilmalämpöpumpun kompressori. Ilmastoinnin sähköinen kompressori. Lämmityslaitteen PTC-vastus. Sähköajomoottorin ohjainlaite.

Toimintaohje auton rikkoutuessa

Jos on tarve hinaukselle, tilaa se vakuutusyhtiösi tai auton liikkumisturvan kautta. Auto tulee hinauttaa lähimpään Wetterin toimipisteeseen. Mikäli se ei ole maantieteellisesti mahdollista, hinauta auto lähinpään merkkiliikkeeseen. Mikäli auto on hinattu muualle kuin Wetterille ilmoita siitä fragus.fi/ongelmia-auton-kanssa. Ajokuntoisen auton voi ajaa lähimmälle Wetterille.

Kun asioit korjaamon kanssa esitä sopimus heille, jotta korjaamo osaa toimia oikein.
 

Auton ylläpito

Jotta autosi pysyy jatkossakin hyväkuntoisena pidä huolto, että autosi huolletaan oikea-aikaisesti ja oikeaoppisesti. Autot kehittyvät nopeasti, ja niiden asianmukainen huoltaminen vaatii yhä enemmän osaamista. Wetterin mekaanikot ovat erikoistuneet yhteen automerkkiin, ja jokainen työpäivä kerryttää lisää kokemusta juuri siitä tietystä merkistä. Mobila+ huoltaa kaikkia automerkkejä. Yhteystiedot-sivulta löydät kaikkien meidän huoltopisteiden yhteystiedot.

Ota yhteyttä Varaa huolto Lähin liikkeemme


Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Wetteri Oy

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Wetteri OyArviot