Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen

Ford Fiesta

Alkaen
€ FI - POA

FORD FIESTA TITANIUM - SIIRRY SEURAAVALLE TASOLLE


Tyylikkäässä Titaniumissa on kadehdittava määrä älykkäitä ominaisuuksia ja teknologioita. Kattava varustelu, korkea laatu, korkeat standardit: älä tyydy vähempään.


Haluatko nähdä, mitä muut täysin uudet Fiesta-mallit tarjoavat? Mallistosta löytyy vaihtoehto eri käytännön tarpeisiin ja jokaiseen makuun, joten voit valita juuri niin urheilullisen, tyylikkään ja ylellisen auton kuin haluat.


Hienostuneisuutta huokuva olemus


Titanium vie täysin uuden Fiestan ilmeen ja viimeistelyn seuraavalle tasolle. Huippumodernin elegantin muotoilun sulavat ja veistokselliset linjat paitsi tarjoavat visuaalisen elämyksen, myös parantavat auton aerodynamiikkaa. Autossa on lukuisia huomiota herättäviä yksityiskohtia, kuten krominen ikkunoiden alareuna, kaarreajovalot, LED-päiväajovalot ja LED-takavalot sekä näyttävät 16-tuuman kevytmetallivanteet.


Nauti ylellisestä tunnelmasta


Nahkaverhoilu ohjauspyörässä, käsijarrussa ja vaihdekepissä, urheiluistuimet ja tunnelmavalaistus: Titaniumin sisätilat tekevät vaikutuksen. Älykkäisiin ominaisuuksiin kuuluvat 8” tuuman kosketusnäyttö SYNC 3:lla, Fordin avaimeton järjestelmä Ford Power -käynnistyspainikkeella sekä automaattinen ilmastointi. Lisäksi kuljettavaa avustavat teknologiat antavat varmuutta ajamiseen ja tekevät siitä yksinkertaisesti hauskempaa.Galleria

Ominaisuudet Sisältä
 • Nauti ylellisestä tunnelmasta

  Nahkaverhoilu ohjauspyörässä, käsijarrussa ja vaihdekepissä, urheiluistuimet ja tunnelmavalaistus: Titaniumin sisätilat tekevät vaikutuksen. Älykkäisiin ominaisuuksiin kuuluvat 8” tuuman kosketusnäyttö SYNC 3:lla, Fordin avaimeton järjestelmä Ford Power -käynnistyspainikkeella sekä automaattinen ilmastointi. Lisäksi kuljettavaa avustavat teknologiat antavat varmuutta ajamiseen ja tekevät siitä yksinkertaisesti hauskempaa.

 • Tässä on puhelimesi paras kaveri.

  Ford SYNC 3 Automatkojen aikana uusi Ford SYNC 3 yhdistyy saumattomasti älypuhelimeesi ja mahdollistaa kokonaisvaltaisen hallinnan puheluista tekstiviesteihin ja musiikista navigointiin – kaikki tämä 8" kosketusnäytön kautta tai helpoilla äänikomennoilla englannin kielellä.

 • Onko se live-esitys vai B&O PLAY?

  B&O PLAY Klassikoista päivän hitteihin – lempimusiikkisi ansaitsee äänentoiston, joka tekee kunniaa artistin näkemykselle. Tämän mahdollistaa Fordin uusi, upea B&O PLAY -audiojärjestelmä. Se tarjoaa 675 watin tehon ja 10 kaiutinta. B&O PLAY on akustiikan huippuammattilaisten suunnittelema järjestelmä, joka on erikseen hienosäädetty täysin uutta Fiestaa varten. Yksilölliset kaiuttimet täydentävät muotoilullaan Fiestan tyylikkäitä sisätiloja. ■ B&O PLAY ■ Premium-äänentoistojärjestelmä ja 10 kaiutinta ■ Kaksiääninen subwoofer ■ Surround sound ■ 675 watin teho ■ Yksilöllinen B&O PLAY -muotoilu

Ominaisuudet Ulkoa
 • Titanium. Nauti enemmän.

  Tyylikkäässä Titaniumissa on kadehdittava määrä älykkäitä ominaisuuksia ja teknologioita. Kattava varustelu, korkea laatu, korkeat standardit: älä tyydy vähempään.

 • Hienostuneisuutta huokuva olemus

  Titanium vie täysin uuden Fiestan imagon ja viimeistelyn seuraavalle tasolle. Huippumodernin elegantin muotoilun sulavat ja veistokselliset linjat paitsi tarjoavat visuaalisen elämyksen, myös parantavat auton aerodynamiikkaa. Autossa on lukuisia huomiota herättäviä yksityiskohtia, kuten krominen ikkunoiden alareuna, kaarreajovalot, LED-päiväajovalot ja LED-takavalot sekä näyttävät 16-tuuman kevytmetallivanteet.

 • Avattava panoraamakatto

  Nauti ulkoilmasta Fiestan mukavista sisätiloista käsin. Sähkötoimisen panoraamakaton avulla voit todella tuoda ulkomaailman matkustamoon. Kun panoraamakatto on auki, saat nauttia raittiista ilmasta, ja katon ollessa kiinni lasin auringonsäteilyä heijastava kalvo auttaa pitämään sisätilat viileinä. Kaihdin antaa halutessasi lisäsuojaa auringolta. (Valinnaisvaruste)

Blazer Blue
Ulkoväri
Blazer Blue

Lisävarusteet
Lue Lisää

Varaa koeajo
Tästä

Käyttöehdot Yksityisyydensuoja Työpaikat